Contactez nous!

Jobs

Technisch Tekenaar Product Ontwerp

Omschrijving

Momenteel zijn wij op zoek naar een dynamische, getalenteerde technische medewerker met een gezonde dosis werklust en ambitie om ons team te versterken.

De technische tekenaar werkt nauw samen met onze ingenieurs, project managers en sales. Hij help bij het ontwikkelen van onze innovatieve oplossingen.

Gezien we een ruime diversiteit aan toepassingen en klanten hebben is dit een zeer afwisselde job met leuke uitdagingen.

Functie

Binnen het toegewezen automatiseringsproject ben je het aanspreekpunt voor alle mechanische aspecten van ontwerp tot realisatie. Dat houdt in:

·         Project intake: functionele analyse

·         Mechanisch ontwerp uittekenen (3D Solidworks)

·         Aanmaak van stuktekeningen (2D) inclusief pneumatiek.

·         Specificaties opstellen, normen documenteren, sourcing, bestelling, receptie mechanische/pneumatische componenten en uitbestedingen

·         Klaarzetten voor afname (FAT ready)

·         Documentatie (as built) en opleiding

Aanbod

Je komt terecht in een jong dynamisch team waar we graag, samen, een uitdaging aangaan.

Een werkomgeving waar toewijding, persoonlijke integriteit en respect tot de basiswaarden behoren van onze no-nonssens bedrijfscultuur.

Een boeiend pallet van projecten in diverse industriële omgevingen, de ruimte om creatief om te gaan met techniek, om initiatief te nemen en te groeien in projectrealisatie.

Een eerlijk salaris, technische uitdagingen en mogelijkheden tot doorgroei in de organisatie.

Profiel

·         Je genoot een specialistische technische opleiding (Bachelor mechanica of gelijkwaardig door ervaring)

·         Je bent een ervaren gebruiker van Autocad en Solidworks, Eplan is een pluspunt

·         Je hebt een grondige kennis van materialen (metalen, kunststoffen…en hun eigenschappen), veiligheidsnormen, toleranties, afwerkingsgraden, oppervlaktebehandelingen…

·         Je getuigt van sterk inzicht in bewegingssystemen, overbrenging, combinaties van componenten en weet die inzichten al van bij de ontwerpfase in te bouwen.

·         Je hebt een eerste ervaring in ontwerpwerk en montageprojecten of machineringsprocessen.

·         Je bent ingesteld op orde en precisie en legt een goede organisatie aan de dag (documenteren, up-to-date houden, orderopvolging, kwaliteitscontrole van componenten en toelevering…)

·         Je hebt een totaal instelling, van ontwerp tot realisatie. Je bent dus ook zeer hands-on je hebt kennis van de nodige montage- en bewerkingstechnieken.

·         Je communiceert vlot met collega’s in het project, zowel mondeling als schriftelijk en voor hen ben je een echte teamplayer die kan luisteren en oplossingen aanbrengt.

·         Je blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied (materialen, componenten, software…) en je bent steeds bereid om bij te leren en continu te verbeteren.

·         Je werkt naar deadlines toe en beschikt over de nodige flexibiliteit om resultaat te boeken en daarbij ook goede relaties te behouden en te ontwikkelen.

·         Je bent vooruitziend en proactief ingesteld en je kan zelfstandig je rol opnemen in teamverband.

·         Je beschikt over een praktische talenkennis: Nl-Fr-En

Contactez nous?

Stuur je sollicitatie met CV naar jobs@axymatic.com

Of 068/64.84.00

Terug naar overzicht